PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kelimeye çalıştığınız bir şey mi diyor önceden

admin
11.Mayıs.2020, 10:50
Ya Ne deniyordu home ofis çalışacak işte detaylar her şey hallolacak Yapay Zeka her şey sizin için halledecek ya bir Yapay Zeka film komedi haline gelmiş ki bir tane biliyor seyrettim bilmiyor da şimdi çocuklar okula başlamış işte bir takım robot görünümlü makineler onda biri ateşini ölçüyor biri bir şey yapıyor okula giderken ve altında şu yazılmış Yapay Zeka destekli robotlarla Yani hala ısrarla ve robotla yapay zekayı bu şekilde kullanmak da oksibor anahtarı işte bir tane çek yazar vardır İbo yazmış yapay zeka ve yemek arkadaşlar Üstüne bir de hala Yapay Zeka bindiğimiz tıkla çöz bunları öğrenmemiz gerekiyor burada hakkaten değil kendimize yabancı boyu Bence ortada şimdi Bul kendi hayatım bu benim içine gir Evet daha az çalışabilirmiyim bir sürü şey işte o kadar pavyon sokakta olmamız gerekmiyor bu kusurlu bir şey o kadar fazla

seyahat etmemiz gerekiyor uçak seyahatleri bizi böyle yaptı Ben uçaktan Korkardım zaten bu kadar seyahat bu kadar toplantı bu kadar bilgi bu kadar alışveriş bu kadar üretim bu kadar tüketimi ihtiyacımız olmadığını gördük söyleniyor Hani ödemeyi niyetlidir değildir bir sürü komple yapıyor bu fark Ben onun için daha fazla çalışmak durumunda değilim Ben evi de mesai mi 8 saatten onofis yapıyorum diye 16 saate endüstri devrimi Sanayi Devrimi'nde öncesine çevirmek durumunda değil evet ve nasıl çalışmalıyım az çalışabiliyorum yapay zeka ve bir şey ve makine ve şu bu benim çalışmamı sağlayabilecek bir şey ama ben o üreticiliği yakalamak zorunda değilim demek ki böyle hayatta öyle biliyor sağlar döndüğümüzde de çok uzaktayım Yani olursa hani Sağlığın nasıl bir şey dönüşmesi çevrimsel bilimsel bilimsel Küp nasıl bir şeydir ona yani son bir daha gelirse dönmek isterim ama yani şu mesajı vermek istiyorum şimdi biraz da şaka ile karışık normalizasyon deyince normalleşme deyince lütfen sevgili

izleyicilerimiz Eskiye dönük zannetmesin şimdi Hani sağlıkçılar Artık konuşmuyoruz ekonomi vesaire Diğer karakterler ortaya çıktı diye tamamen eskiye döndü zannetmeyin yani hakikaten sokakta ve AVM'de yaptıklarınızı yaparsanız 2 dalgaya gelmez olmasını beklemiyorum şu anda ve bunu da Müfit Bey de söylediği için tekrar etmek istiyorum Sırf hekimlerimize sırf sağlıkçıların özlediği sağlık sistemimizin kuruluşuna ve cumhuriyetin başında Kur'an sosyal bir şey yapıyor hala onun öksürmesine de ona denilebilmesi ne borçluyuz yani Ramazan bey de söyle de çok net İngiltere insanlar Nasıl bilmem ne olur diye neredeyse ayıklanacak da yani cumhuriyetin kuruluşuna onu Kur'an Ölülere takipçisi olduğunu iddia eder olması gereken insanlar ya iddia edenler var bir de olması gerekir yani gönderdim işte Geldikleri gibi giderler devamı olanlar Almanların yazdığı yenilere bakalım demeye çalışıyorlar E daha iyi görünüyor Çünkü daha erken Hazırlandı bu alanda çalışan gelişmiş ülkelerle Türkiye kıyaslandığında onlarla baş eden onları da geçen bir performans sergiledi Türkiye bu salgın da diyor musunuz yani bakın Türkiye'nin sağlık sisteminin bizimki bir herhalde Neyi bıraktın sırf geliyor diyor yani Benim arkadaşlarımın salgından önce de sağlık çalışanları ve bu şekli bunu Kabul etmekte bir sakınca yok yani hükümette dediği gibi yani devletçi bir

politika ve bilim kurulu gibi yani bir anlamda çoğulculuğun sağlayan insanlara Bilimsel bilgiyi günlük aktaran bunu nasıl kullanabileceğini bir anlamda anlatan değil mi millet niye televizyonda bunları seyret bugün işe yarayacağını Geleceği nasıl öngördüğünü gördü ona bağlı olarak da genel olarak faydalı bir şey oldu ya şu ana kadar daha başarılı insanlar da bunu uyum sağladı Yani sürekli yok maskeyi yarım takıyorsun falan Falan Bir haşlıyoruz sokaktaki insanı ondan uyum sağladı ki ortada böyle bir halkın Yani bu şey Ama buna karşılık basında da çıkmış şeyleri biz uluslararası dergilerin Türkiye bir türlü Bu anlamda giremiyor yani 8 mü 9 mü en çok bildiren Yeliz kayıtta da tabii ki her kayıp dediğiniz gibi k20a inmeden bu alaka anlamda çok rahat sayamayız ve huzur da bulamadım ama kayıp oranımız da Yani Almanya'ya girişte buna rağmen bunları yayınlar var ciddi dergiler takip etmeyen insanlar da orada kendimizi görmeyince sürekli olarak başka bir