Konuşmak istiyorum ama ben tekrardan Kapitalizm konuşmayacağım bileceğimiz dedim ki zaten Yani bunun kadar kabahati Herkes kendini çıkartmaya çalışıyor bunun içinde bitkisel tüpçüsü bahsetmek isterim işte sanatçısı da var tanıdığım birisi de bak bir de bizim yıkılacakmı yıkılmayacak yani sağlıkla ilgili kısmı Kapitalizm ne atlatacağız ne biliyor musun farkı var zenginlerin tuttuğu zenginleri Israrla söylüyorum bu yaz 3-4 tane ilaç Sonbaharda da birkaç tane başın olacak ha Bu ilaçlar WhatsApp'ı tamamen çözülecek mi hiçbir zaman büyüklük hastalıkları tamamen ilaçları çözmemiz her zaman salgını çözümü alanlardan gerçekteki ne Ankara'daki ve İstanbul'da elinde olan Erol mütercimler ülkede gördük demişti Bugüne dek her ne kadar normale dönüş ifadesi yer yer kullanılsa da esasında tam anlamıyla normale dönüyoruz değil mi Sadece atılması gereken canlı konuşma cevaben davranış gireceğiz bizim öldürmeden Tabii ki eğer çeşitli hastalığı olan bağışıklığı düşük olanlarda yine ölüm ataları olabilir ama bu şekilde olacağını hiçbir şekilde düşünmüyoruz evet sosyal mesafeyi koruyarak bizde yaşantınıza sürdüreceğiz ne zaman bu iş bitti diye bileceğiz aşımı bu iş bitti derken Neyi kastettin izle bağlı bu iş bitti demek aslında Grip nasıl devam ediyorsa o devam ettiğini aynı şekilde davranış kalıbında olduğu zaman siz bu iş bitti diyoruz Çok önemli ama

birçok virüslere karşı yapılamadı bilemedin Hobbit 19 hastalığına karşı da kesin bir aşı olacak diye beklememiz yaklaşmamız gerekiyor yavaş yavaş dikkatli bir şekilde karşılamamız yine kurallara dikkat etseniz mutlaka gerekecektir Dr Mehmet Ziya mocan hocam çok teşekkür ediyoruz yayına geldiğiniz için değerlendirmelerini çok çok sağ olun Bir kere daha hatırlatmakta fayda var Sağlık Bakanı Fahrettin koca biraz daha özveriye değmez mi diyor vefat sayım ve bakır sayımız gittikçe azalacak Aman gevşemeye elim mücadelemizi ciddiyetle devam ettirelim Çünkü iyileşen hasta sayımız yakında 100000 kişiyi bulacak 4 Ana Haber Bülteni devam edecek ama kısa bir aranın ardından Burası yenilikçi ve stratejik ilaçların üretildiği dünyanın Futbol Federasyonu Başkanı önceliğin insan sağlığı değil para olduğu şeklinde yapılan yorumlara çok inceldiğini söylüyor futbolcumuzun çok önemli Yani tabii ki kaynatmak para para çok para çok çok önemli Bunu da göz ardı etmemek lazım Dediğim gibi bir bu cümle gerçek bulmadım kulüpleri için Tabii ki para önemli insan sağlığı kadar Çünkü sonuçta kulüpler bu mücadeleyi niye veriyorlar para kazanıp kasalarına para koyup futbol alacaklarını ödeyip kendim Kulübü'nün üzerine çekip çevirebilmek için ama diğer taraftan da Bilginiz tahliye cümlesi bugüne kadar istirahat edilmemişken Futbol Federasyonu'nun Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız değerlendirmeleri devam edelim biz haberlerimiz de Fenerbahçeli geri Rodriguez sarı-lacivertli takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncem olmadığı gibi görüşmem de olmadı bu kulübe Hizmet etmekten son derece mutlu ve memnun kalan maçları da en iyi şekilde tamamlayıp yeni sezona tamamen hazır olmaktan başka bir

gelecek planım yok ifadelerini teknik direktör arayışlarını sürdürüyor sarı-lacivertlilerde yeniden Erol Bulut Fenerbahçe'de teknik adam konusunda yoğun çalışmalar devam ediyor son yapılan Yönetim Kurulu toplantısında son kararını Ali Koç verecek yönünde durumunu görüşen yönetimde maliyet Fenerbahçe ve Türkiye'yi tanıma kriterleri göz önünde bulunduruldu Erol Bulut takımının Türkiye Kupası'nda yarı finale taşıdı Erol Bulut idaresinde tarihinin en başarılı dönemlerini geçiriyor Alanyaspor herkesin 45 yaşındaki çalıştırıcı ya kolaylık sağladığı biliniyor Erol Bulut geçen sezonda Yeni Malatyaspor Avrupa kupalarına taşınmıştır Fenerbahçe'de Erol bulutla ilgili bu gelişmeler yaşanırken açıklamalarda bulundu şu anda kulüpte temasının bulunmadığını sadece bir de telefonda konuştuklarını anlattı 48 yaşındaki teknik direktör kendisine başka hiçbir yerden bir teklif gelmediğini söyledi Fenerbahçeli Vedat muriç in